Om Vandværket - Nyt

 

Besøg vandværkets hjemmeside for at læse nyheder:
 

www.hvand.dk

 

Nye målere

Fra i år og videre i 2014, vil alle Herringløse vandværk´s forbruger få installeret en ny vandmåler. Opsætningen af de nye målere er igen for at imødekomme de nuværende og fremtidige krav til moderne vandværksdrift. Målerne bliver fjernaflæst, og der er både lækage og vandbrudsovervågning.

På vores hjemmeside (se link ovenfor) vil information vedrørende planen for installationen, og hvordan forbrugerne skal forholde sig, blive offentliggjort. Allerede nu kan du finde mere information om den ny vandmåler.


Vandværket har fået egen hjemmeside.

Der stilles stadig skærpede krav til vandværksdrift. Et af kravende er, at det skal være muligt for forbrugerne at finde information om vandværkets drift, herunder vandkvalitet og priser. Loven anviser, at disse oplysninger bør være tilgængelige på nettet.

I oktober gik vores hjemmeside on-line, og her kan I finde alverdens information, lige fra vandværkets historie, bestyrelse, vedtægter, drift og planer. I finder hjemmesiden på www.hvand.dk og jeg modtager gerne forslag til forbedringer. Hjemmesiden opdateres løbende, og de seneste nyheder kan naturligvis findes som opslag på forsiden.

Jeg håber, I vil benytte hjemmesiden. Det er for jeres skyld vi har lavet den.

 

Lars K. Thomsen

formand

lars@lindegarden.dk